Vakantie in "de Peel"

 
 *
vakantievilla
 * 12 personen
 * 90 km van
   Utrecht
 * vanaf 400 p/w
 * tennisbaan
 * sauna
 * eigen terrein
 * huisdieren
   toegestaan

Welkom op de website van "De kleine Slink"!
Sinds vele jaren staat dit prachtige vakantiehuis aan de rand van het (eigen) bos en uitkijkend over de akkers. Met het gezin, vrienden of familie kan je deze villa huren om optimaal in volle privacy een lang weekend, week of langer te verblijven. Van alle gemakken voorzien en echt volledig vrij en rustig, midden in de natuur, maar met voorzieningen in de buurt. 

Accomodatie
Met 10 personen kun je hier prima verblijven, keuken, eetkamer en slaapkamers zijn hier op ingericht. Iedere slaapkamer heeft een wastafel er zijn 2 WC's en een badkamer met douche. De twee zitkamers met open haard zijn gezellig en ruim en er is een groot zonneterras rondom.
lees verder >>>

Omgeving
Bij het huisje hoort een eigen tennisbaan en een groot bos. In de verdere omgeving kun je prachtig wandelen langs vennetjes, over paden door het bos, langs weilanden en landerijen. Iets verder binnen 10 minuten rijden zijn enkele recreatieplassen voor heerlijk zwem en strandplezier midden in het bos. Even ver is de prachtige dierentuin Overloon en en het Nationaal Oorlogsmuseum.
Faciliteiten als een supermarkt zijn nog dichterbij in het dorpje Oploo.
lees verder >>>>

Huren
Het huis is het hele jaar te huur onder het motto "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". Zowel een hele week (maandag t/m zondag) als ook een weekend (vrijdag t/m zondag) of een midweek (maandag t/m donderdag). Kijk voor prijzen en beschikbaarheid:
huren >>>>

Tips
Alle vragen en antwoorden over het huis, aankomst en vertrek, wat staat waar, inventaris, adressen, winkels etc.  vind je hier.
klik hier >>>>

Route
Een eenvoudige routebeschrijving vind je hier.
klik hier >>>>